+ mer

16-åringer får prøvekjøre Porsche

16- og 17-åringer uten førerkort får muligheten til å øvelseskjøre med en Porsche.

Under Porsche Festivalen på Rudskogen 8. og 9. september kan 16- og 17-åringer uten førerkort få muligheten til å øvelseskjøre med en Porsche.-Vi har bygget om flere Porsche til kjøreskolebiler, slik at 16 og 17-åringer uten førerkort kan øvelseskjøre med Porsche på bane. For å delta må du ha gjennomført trafikalt grunnkurs og være mellom 16-18 år, forteller Morten Scheel, administrerende direktør i Porsche Norge, i en pressemelding.Det er på gokartbanen på Rudskogen at øvelseskjøringen skal foregå. Erfarne instruktører vil sitte i passasjersetet.- Dette er en helt unik mulighet for unge entusiaster til å få oppfylt drømmen. Registrering vil foregå mellom kl. 10:00-12:00 på Rudskogen 8. og 9. september. Det vil være førstemann til mølla, og alle må ha med ID og bevis på trafikalt grunnkurs for å delta, sier Scheel.En 17-åring som allerede har fått prøvekjøre en Porsche er Herman Ulvin Bjerke fra Eidsvoll. Tidligere i sommer ble han overrasket hjemme med en helt ny Porsche 911 Targa.-Jeg trodde jeg skulle ut å øvelseskjøre som vanlig med mammas bil, men plutselig dukket det opp en Porsche 911 på tunet. Det var en syk opplevelse å få kjøre en Porsche. Porsche 911 er min drømmebil, men jeg hadde aldri trodd jeg skulle få prøvekjøre en slik bil nå, forteller Herman.
Motor