650 norske Audi e-tron-kunder får lanseringsmodell

Audi e-tron-kundene har fått mer informasjon.

I forrige uke overvar vi verdenslanseringen av Audi e-tron i San Francisco. e-tron omtales som den viktigste lanseringen for Audi på over 30 år. Da ble det kjent at e-tron får en startpris på 651.900 kroner i Norge. Nå har Audi sluppet litt mer informasjon til sine over 5.500 reservasjonsholdere.Utvalget av farger, interiør og tilbehør er rikholdig. Det finnes ikke to like Audier. Samtidig leverer Audi sammensatte pakker. I tillegg kommer det også noen helt egne lanseringsmodeller. Dette er biler som fabrikken allerede har satt i produksjon, og disse blir de første bilene som er klare til levering, tidlig i 2019. Ettersom Norge er et prioritert marked, mottar vi 650 lanseringsmodeller som tilbys kundene basert på rekkefølgen på kønummeret. Prisene på disse er ikke klare. Omlag halvparten av lanseringsmodellene er Audi e-tron Edition One i Antigua-blå. De resterende bilene er den godt utstyrte Audi e-tron Limited, som tilbys i Mythossort eller Tyfongrå. Limited er likt utstyrt uansett farge, og har mye til felles med utstyrspakken til Edition One. Lanseringsmodellene blir de første bilene Audi kan utlevere, og de blir tilbudt til kunder basert på nummeret i reservasjonskøen. «Det som er viktig for oss, er at du får bestilt din Audi e-tron i henhold til ditt kø-nummer, akkurat slik vi har sagt siden vi åpnet reservasjonsløsningen i april 2017. Leveringstiden på din Audi e-tron avhenger av hvilke tilvalg og personlige tilpasninger du velger. Vi jobber nå for å få alle avklaringene på plass, slik at vi kan åpne for salg i løpet av november», heter det i meldingen til kundene.

Les også