Elbilen DS 3 Crossback E-Tense kommer i 2019

Nå kommer det enda et alternativ på markedet for deg som ønsker elbil.

DS 3 CROSSBACK er endelig på plass., melder den norske importøren. DS 3 CROSSBACK kommer med bensin- og dieselmotorer, men aller viktigst, også som i fullelektrisk versjon.DS 3 Crossback E-Tense kan leveres allerede neste år. -Vi er veldig glade for å kunne lansere en helt ny elektrisk bil i det norske markedet. DS 3 CROSSBACK E-TENSE er som skapt for Norge og er bare starten på en omfattende elektrifisering av DS. Vi ser frem til å starte reservasjonsløsningen allerede 2. oktober klokken 09.00, først i verden for DS, med levering allerede høsten 2019, sier Thomas Christensen, merkesjef DS.Den elektriske DS 3 Crossback har en rekkevidde på over 300 km målt etter den nye og realistiske WLTP-metoden (450 km iht NEDC-målingen). Batteriet kan hurtiglades til 80 prosent på 30 minutter med 100 kW lader. Den elektriske motoren er på 136 Hk og batteriet er plassert i gulvet.– Med DS 3 Crossback e-Tense blir drømmen om en luksuriøs, elektrisk bil virkelighet, sier Stian Gihle, PR- og informasjonssjef for DS.– Det norske markedet higer etter elbiler med lang rekkevidde, og vi er så heldige at vi kan levere denne bilen allerede fra høsten 2019 og kan imøtekomme det voldsomme behovet i Norge et år tidligere enn forventet.Bilen blir levert utover høsten 2019.

Les også