+ mer

Første glimt av Fords nye elbil

Bilen er inspirert av Ford Mustang og skal få en rekkevidde på minst 480 kilometer. 

Ford kunne i dag vise første sniktitt av en ny elektrisk bil inspirert av designet til ikoniske Ford Mustang. Modellen, som kommer i 2020, skal få en elektrisk rekkevidde på minst 480 kilometer.Dette er den første modellen fra Ford Team Edison, som de neste årene skal utvikle en rekke elektrifiserte Ford-modeller for det globale markedet.- Vi er 100 prosent fokusert på ikke bare å levere biler som kundene vil elske, men også bidra til å bygge opp en infrastruktur slik at våre elektriske biler fungerer sømløst med nye digitale løsninger kundene forventer, sier direktør for global produktutvikling i Ford Team Edison, Darren Palmer.Bruker norske erfaringer- I Ford Motor Norge følger vi Fords globale produktutvikling tett og erfaringer fra Norge bidrar løpende i prosessen. Vi ser frem til å tilby Fords meget spennende helelektriske bil i 2020 som blir en sportslig og anvendelig elektrisk bil som garantert vil videreføre de gode kjøreegenskapene Ford er kjent for, sier adm. direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.Fords helt nye Mustang-inspirerte helelektriske bil kommer i 2020 med en elektrisk rekkevidde på minst 480 kilometer, opplyses det. Ford har i alt investert mer enn 92 milliarder kroner i elektrifisering og planlegger å tilby i alt 40 elektrifiserte modeller globalt i løpet av 2022. 16 av disse modellene vil være helelektriske biler.
Motor