Ford Focus har blitt enda bedre

Det er bare ett «problem» med nye Ford Focus.

Den har store sko å fylle, nye Ford Focus. Det er solgt 16 millioner av utgående modell. I alt er det solgt 53.000 Focus i Norge. Nå er en helt ny generasjon Focus på plass på norske veier. Etter noen korte prøveturer kan vi konkludere med at bilen er veldig bra den, men det er et «problem» som vil begrense salget betraktelig.Vi har hatt sansen for Focus’ design. Hos nykommeren ser vi evolusjons-tendenser snarere enn revolusjon. Det er ikke som da Sierra erstattet Taunus og Scorpio erstattet Granada. Alt i alt synes vi nykommeren er flott å se på, i alle fall som fem-dørsvariant. Stasjonsvognen har vi ikke sett «live» ennå, da denne først kommer til Norge i slutten av oktober.Ford sier selv at alle endringene på bilen gjøres for å forbedre den. Målet er å løfte modellens posisjon i markedet.(Artikkelen fortsetter under bildet)