+ mer
WE! Shoot IT

- Hyundai har stor tro på hydrogen

- Vi har ikke tatt noen grep som følge av endringene i tilbudet av hydrogenpåfylling, sier produktsjef Øyvind Knudsen hos Hyundai.

med virkning fra 1. september. Nedleggelsen kommer omtrent samtidig med at Hyundai ruller ut sin nye hydrogenbil NEXO på markedet.- Vi har ikke tatt noen grep som følge av endringene i tilbudet av hydrogenpåfylling. Hyundai Motor har stor tro på hydrogen som et viktig drivstoff, og mener hydrogenbiler er en del av en utslippsfri fremtid. På kort sikt fortsetter lanseringen av NEXO som planlagt, sier produktsjef Øyvind Knudsen hos den norske Hyundai-importøren til Hegnar.no.Han sier det er forståelig at nedleggelsene skaper litt usikkerhet.- Samtidig endres ikke det geografiske dekningsområdet veldig mye. Det finnes jo stasjoner i Bærum, Bergen og Trondheim fortsatt, og en ny stasjon er under oppføring på Hvam i Akershus, sier Knudsen.Informasjonssjef Espen Olsen i Toyota Norge, som leverer hydrogenbilen Mirai,at det var overraskende og leit å høre at Hyop legger ned sine stasjoner i Norge på kort varsel, men at det er for tidlig å konkludere med hva konsekvensene blir for kundene.
Motor