+ mer

Mercedes-Benz EQC avdukes tirsdag

Her kan du følge avdukingen av el-SUV-en Mercedes-Benz EQC.

Tirsdag 4. september klokken 18:30 er det verdenspremiere på Mercedes-Benz EQC, en av årets mest spennende elbilnyheter.Få detaljer er sluppet rundt bilen, som er ventet på markedet i 2019. Rekkevidden er ventet å bli minst 400 km i henhold til den nye, realistiske WLTP-normen. Batteriet er antakelig minst på 70 kWh.Det vil forundre oss om bilen ikke leveres med hengerfeste. Firehjulsdrift er naturligvis på plass.Over 2.000 nordmenn har betalt 20.019 kroner for å stå først i køen når det åpnes for bestilling.Prisene er ikke offentliggjort, men vårt tips er at startprisen ligger på minst 650.000 kroner. I så fall vil den posisjonere seg mot Jaguar i-Pace og Audi e-tron.Vi er til stede på verdenspremieren utenfor Stockholm tirsdag og vil gi leserne all relevant informasjon så snart vi får den.
Motor