+ mer

Nå kan du reservere BMW iX3

Nordmenn blir de første i verden som får muligheten. 

Som de første i verden, kan norske kunder nå reserve den kommende elbilen BMW iX3 dersom de bruker Vipps.Reservasjonsbeløpet er på 15.000 kroner, og sikrer kundene en plass i køen når produksjonen av BMW X3 starter i 2020. - Helt siden BMW Concept iX3 for første gang ble vist frem på bilutstillingen i Beijing i april, har våre forhandlere fått henvendelser fra kunder som ønsker å reservere den kommende modellen. For oss var det viktig å ta frem en reservasjonsløsning som ivaretar den digitale kundereisen vi jobber med i BMW. Den unike løsningen til Vipps passer oss derfor svært bra, og vi er stolte av å være det første landet i verden som åpner for reservasjon, sier Emmanuel Bret, direktør BMW Group Norge.BMW Concept iX3 var forrige uke på et eksklusivt Norgesbesøk, hvor den ble vist frem under den internasjonale energi-konferansen ONS 2018 i Stavanger og på et arrangement i Oslo.- Det er utrolig spennende at vi sammen med BMW moderniserer bilbransjen og forenkler kundereisen. Samtidig viser vi hvor store muligheter som ligger i betaling med Vipps, og BMW setter en ny standard for hvordan man sikrer seg fremtidens bil, sier Vipps-sjef Rune Garborg.
Motor