Vi har råkjørt Mercedes-AMG GT 63 S 4-dørs coupé

Mercedes-AMGs Panamera-killer har en ekstrem allsidighet. Vi har kjørt bilen på vei og bane.

V8! Biturbo! 639 hk! 900 Nm! 0-100 km/t på 3,2 sekunder! Toppfart 315 km/t! Det er noen biltester som er morsommere enn andre. Vi tok turen helt til Texas for å kjøre et av årets store høydepunkter, med en av de lengste modellbetegnelsene; Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ 4-dørs Coupé. Vi fikk et par aha-opplevelser i løpet av våre kjøreturer på amerikanske veier og ikke minst på Formel 1-banen Circuit of The Americas like ved Austin.De første minuttene, som passasjer, ble faktisk et lite antiklimaks. Hvor er råskapen? Lyden? Bråket? Smellene? Man kjører av gårde som i en hvilken som helst bil. Riktig så komfortabelt. Vi hadde ventet en pinne stiv bil, som bråket.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Les også