Arne Fredly har bestilt nye biler for en kvart milliard

Investor Arne Fredly har en bilpark til rundt 400 millioner kroner.

- Jeg har nye bestillinger på 250 millioner kroner. Jeg har bestilling inne på alle hyperbilene som kommer. 2018 er et mellomår, kun Senna er ny, men så smeller det fremover, sier Arne Fredly ti DN.På spørsmål fra avisen om hvilke biler som kommer, svarer han:– Aston Martin Valkyrie 001, 002 og 003, McLaren Speedtail og Senna GTR, Ferrari Pista Spider, Pista Piloti og SP02, Bugatti og Mercedes-AMG One. I tillegg to biler av bekjente, sier Fredly, som definerer hyperbiler til biler fra to millioner euro og oppover.Fredly sier at han eksponeringsmessig har bilverdier for mellom 350 og 400 millioner, inkludert 200–250 millioner i bestilling. - Noen av dem har jeg litt på hold, sier Fredly til DN.

Les også