Arne Fredlys biler er høydepunktene

Oslo Motor Show er i gang. Nok en gang er det biler hentet fra Arne Fredlys rikholdige garasje som er blant de største høydepunktene.

Årets happening for alle motorinteresserte er i gang på Norges Varemesse på Lillestrøm. Vi snakker naturligvis om Oslo Motor Show, som er Norges største møteplass for alle med lidenskap for motor.I 2017 opplevde messen besøksrekord med over 41.800 besøkende.På Oslo Motor Show finner man alt fra custombygde motorsykler og amerikanske glis til gatebiler, historiske kjøretøy, unike lastebiler og supersportsbiler.Blant årets største høydepunkter finner vi Arne Fredlys supersportsbiler McLaren Senna og Aston Martin Vanquish Zagato Speedster.Audi viser dessuten frem sin svært populære elektriske SUV e-tron for et norsk publikum.Vi tok en sniktitt på messen før åpningen fredag formiddag.Se vårt store bildegalleri Hegnar Bils Facebook-sider