Endelig har han bilene alle vil ha

Med ett ble det ukjente merket en bestselger.

Endelig har PR- og informasjonssjef Stian Gihle hos Bertel O. Steen spennende biler å vise frem på en bilmesse. Han jobber med Peugeot, Citroën og DS hos importøren, merker som først og fremst har sverget til fossile drivlinjer, men nå kommer plutselig en spennende elbil og en drøss med hybrider fra den kanten.I Paris er den store nyheten sett med norske øyne DS 3, som kommer i elektrisk versjon allerede i 2019. Importøren åpnet en reservasjonsløsning forrige tirsdag. I løpet av få timer hadde 1.000 nordmenn meldt sin interesse ved å betale et depositum på 3.333 kroner.Etter en snau uke har tallet kommet opp i 1.330 reservasjoner.DS 3 Crossback E-Tense har en elektrisk motor på 136 hestekrefter. Et batteri på 50 kWt er plassert i gulvet. (Artikkelen fortsetter under bildet)

Les også