Her er VWs ferske SUV T-Cross

VW er ute med en mindre SUV.

Volkswagens helt nye modell T-Cross hadde verdenspremiere i Amsterdam torsdag kveld. Med introduksjonen av Volkswagens minste SUV, vil Volkswagen fremover tilby SUV-modeller i størrelser fra Polo-segmentet helt opp til Touareg, som ble lansert våren 2018 i ny utgave. SUV-modellrekken er den raskest voksende delen av Volkswagen-familien, heter det i en melding fra den norske importøren.T-Cross blir Volkswagens kompakte, praktiske og kule innstegsmodell i merkets nå komplette SUV-rekke. Lanseringsslagordet til Volkswagens nye SUV er I am more» - T-Cross skal tilby mer enn andre, uten å koste mer. Lanseringen vil finne sted 2. kvartal 2019.Ved lansering i Norge våren 2019, vil T-Cross tilbys med motoralternativet 115 HK TSI DSG. T-Cross vil i Norge komme i to utstyrsvarianter, Life og Style. Prisene er ikke endelig fastlagt, men fra-pris vil trolig bli fra under 280.000 kroner. T-Cross vil sette mange nye standarder i sitt segment og tilbys til attraktive priser.Det skal være enkelt å bestille en T-Cross, og det blir godt utstyrte biler som tilbys i utstyrsvariantene Life og Style. Tilvalg blir begrenset til noen få pakker og enkelte valgmuligheter. T-Cross vil i Norge tilbys med 16“ Rochester lettmetallfelger for utstyrsnivået Life og 17“ Manila lettmetallfelger på utstyrsnivået Style.Volkswagen planlegger å åpne for forhåndssalg i Norge i desember 2018.

Les også