Nissan har levert ut 10.000 LEAF i år

Nissan LEAF seiler opp som den store bestselgeren i år.

Norges desidert mest solgte elbil fortsetter å sette nye rekorder. Denne uken leveres nemlig LEAF nummer 10.000 i 2018 og en strøm av biler finner veien til nye kunder, skriver den norske importøren i en melding.
- Dette er svært hyggelige tall og jeg må få takke hver enkelt kunde som har valgt Nissan LEAF som sin bil. Vi er stolte, men ikke så rent lite ydmyke for den unike posisjonen Nissan nå har skaffet seg i Norge, sier Country Manager Anders Mamen Lund i Nissan Nordic Europe, avdeling Norge.- Vi var først ute i verden med masseproduksjon av en elbil og gjorde store investeringer lenge før elbil var et tema for andre bilprodusenter. Dette medfører  nå at hele apparatet fra produksjon og ut til hver enkelt forhandler er solid erfarne med elbil. Når vi nå kan tilby rekordkort leveringstid, og samtidig har en slik profesjonell organisasjon, håper vi det tilsier at kundene vil fortsette å velge Nissan som sin foretrukne samarbeidspartner, sier Mamen Lund i meldingen.Nissan kunngjorde nylig at leveringstiden for nye LEAF er redusert ned til tre måneder.. Nissan LEAF er også Europas mest solgte elbil. Totalt sett bestilles det en ny LEAF i Europa hvert 10. minutt.