Renault Zoe med NSB-deal

NSB-konsernet satser på elektrisk mobilitet og dør til dør-tjenester.

NSB har bestilt 250 eletriske ZOE-biler, fremgår det av en melding tirsdag. Avtalen er et resultat av NSB-konsernets satsing på elektrisk mobilitet og dør til dør-tjenester.- Vi er stolte og ydmyke over at NSB-konsernet valgte vår ZOE til denne elektriske satsningen på bybiler i Oslo. Utover at selve avtalen er en av de større flåteavtalene som noen gang er skrevet hos oss, vil også selve avtalen bety mye symbolverdi med å være en del av Oslos elektriske transportløsning de kommende årene.Det sier adm. direktør i Renault Norge, Nils-Henrik Holmen.NSB har inngått en franchiseavtale med det danske selskapet GreenMobility, som allerede tilbyr en tilsvarende tjeneste i København med 400 bybiler.- Vi gleder oss til å gi Oslo-beboerne et helt nytt tilbud! Vi håper bybilene kombinert med kollektivtransport kan være et bidrag til å løse noen av transportutfordringene i hovedstaden, uttaler Synne Homble konserndirektør mobilitet og strategi i NSB-konsernet.Etter å ha registrert deg i appen, vil du få en oversikt over hvor det til enhver tid står en ledig bil. Du kan da reservere nærmeste bil, låse den opp med appen og kjøre hvor som helst. Når turen er over kan du parkere innenfor en definert parkeringssone, opplyses det. - Vårt valg av bilmodell var basert på mange ulike kriterier, som for eksempel lang rekkevidde, god størrelse og høy kvalitetsopplevelse. I tillegg har produktet allerede vist seg svært driftssikkert i den tilsvarende tjenesten som finnes i København, og det var selvsagt ingen ulempe, sier Homble.

Les også