Denne Mercedes-en inneholder store nyheter

Det er det indre som teller.

Den ser ut akkurat som før, sier du? Skinnet bedrar, for C-klasse har faktisk fått store og viktige oppgraderinger. Denne gangen har vi kjørt C200 4MATIC Coupé, som har en stor nyhet under panseret.Du synes kanskje at en 1,5 liters motor høres veldig puslete ut i en så pass stor Mercedes, men frykten er fullstendig ubegrunnet. Poenget er at bilen har en bensinmotor på 184 hk (135 kW) OG en elmotor på 10 kW. Effekten er ikke det viktigste med denne. Det er dreiemomentet, som i tillegg til de 280 Nm som bensinmotoren leverer umiddelbart i det du presser inn gassen, gir deg 160 Nm ekstra til rådighet.Det betyr en kjapp bil som er morsom å kjøre, ikke minst ved forbikjøringer og i det daglige. 0-100 km/t tar 8,4 sekunder, men mellomakselerasjonen er mer imponerende.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Les også