+ mer

Her er Audi e-tron-prisene

Audi har sluppet prisliste og priser på tilleggsutstyr på el-SUV-en e-tron.

Prislisten for nye Audi e-tron 55 og lanseringsmodellene e-tron 55 EDITION ONE og e-tron 55 Limited er klar med veiledende priser.Tidligere har det blitt kjent at veiledende startpris for Audi e-tron 55 er 651 900,- inkludert frakt- og leveringsomkostninger Oslo.De toppspekkede utgavene e-tron 55 EDITION ONE og e-tron 55 Limited får en pris på henholdsvis 877.150 og 899.900 kroner, fremgår det av prislisten som nå er sluppet.I tillegg vil Audi tilby to nye utstyrsversjoner, e-tron 55 Advanced Plus og e-tron 55 Exclusive, med muligheter for annet ekstrautstyr ved salgsstart.Komplett prisliste vil foreligge før salgsstart, opplyser importøren. I forbindelse med lanseringen av Audi e-tron vil det produseres 650 lanseringsmodeller til det norske markedet. En lanseringsmodell er en ferdig produsert bil i et begrenset antall, hvor kunden ikke kan endre på tilvalg som må gjøres hos fabrikken, men kan legge til tilbehør som vinterhjul, takstativ og lignende som monteres i Norge. Det er to varianter av lanseringsmodellene - e-tron 55 EDITION ONE og e-tron 55 Limited. Lanseringsmodellene vil bli tilbudt kunder etter kønummeret når det åpnes for bestilling senere. Vi merker oss at de innovative virtuelle speilene prises til 16.430 kroner.
Motor