+ mer
Mercedes-AMG GT R (2018), Performance-Green Magno, AMG Carbon Paket Exterieur, Kraftstoffverbrauch kombiniert: 12,4 l/100 km, CO2-Emissionen kombiniert: 283 g/km // Mercedes-AMG GT R (2018), AMG green hell magno, AMG carbon package exterior, Combined fuel consumption: 12.4 l/100 km, Combined CO2 emissions: 283 g/km Daimler AG - Global Communications Mercedes-Benz Cars

Mercedes-AMG GT oppgraderes

Mercedes-AMG GT har vært gjennom en moderat facelift, hvor dashbordet har fått den største oppgraderingen.

Fire år etter debuten er det klar for en facelift på Mercedes-AMG GT. Samtidig lanseres AMG GT R PRO.AMG-GT Coupé og Roadster utstyres nå med AMG DYNAMICS kontrollsystem og et nytt AMG Performance ratt. Midtkonsollen har fått betjeningen vi kjenner fra AMG GT 4 dørs Coupé og et helelektronisk instrumentpanel. Vi finner to skjermer, en på 12,3 tommer og en på 10,25 tommer.Når du kjører bilen på bane kan du glede deg over AMG TRACK PACE, som lagrer data.Eksteriørmessig er det vanskelig å skille en ny og en gammel AMG-GT, men produsenten fremhever blant annet en ny støtfanger bak og nye eksosrør. Nye felger er også tilgjengelig.

Motor