+ mer

Mitsubishi L200 vist frem i natt

Mitsubishi L200 pick-up hadde verdenspremiere i Bangkok i natt.

Mitsubishi L200 pick-up hadde verdenspremiere i Bangkok i Thailand natt til fredag norsk tid. Salget starter allerede 17. november i Thailand, der L200 produseres.L200 feirer 40 års fødselsdag i år og her er den nye. Bilen er en strategisk viktig global modell som etter salgsstart i Thailand vil lanseres i Sør-øst-Asia (ASEAN) samt Oseania, så i Midtøsten, Europa, Afrika og i Latin-Amerika, omsider til rundt 150 land verden over.Til Norge ventes den nye L200 i løpet av høsten 2019. Priser vil trolig være klare mot sommeren.- Den nye Mitsubishi L200 er en av våre strategiske globale modeller og det å lykkes med den er viktig for videre bærekraftig vekst. Vi har 40 års erfaring med å forbedre produktene og nye L200 er et bevis på dette. Jeg er overbevist om at nye L200 vil imøtekomme våre kunders økte krav og ønsker over hele kloden på en overbevisende måte, sa Mitsubishi Motors styremedlem og representativ direktør Osamu Masuko under verdenspremieren.
Konkurranseevnen er økt ved:
  • å implementere den etter hvert umiskjennelige nye fronten kalt «Dynamic Shield»
  • et videreforedlet 4WD system som forbedrer fremkommeligheten ytterligere
  • det siste innen aktiv sikkerhet og førerassistansesystemer.
Motor