Ford med rekordsalg i Europa

Aldri før har Ford solgt flere SUVer i Europa. 

Aldri før har Ford solgt flere SUVer i Europa enn i 2018. Så langt i 2018 har det blitt solgt 259.200 Ford Kuga, EcoSport og Edge ble levert i løpet av årets første 11 måneder.- SUV-salget vokser raskere enn noe annet bilsegment i Europa. Våre sporty modeller med intelligent firehjulstrekk og mange avanserte teknologier leverer svært gode og trygge kjøreopplevelser som stadig flere ønsker, sier Roelant de Waard, Vice president, Marketing, Sales & Service i Ford Europa. Vokser for tredje år på radFords markedsandel av det europeiske SUV-salget har også i 2018 fortsatt å vokse for tredje året på rad. Mer enn hver femte Ford som selges i Europa er nå en SUV.Ved utgangen av november har Fords SUV-salg vokst hele 21%, sammenlignet med samme periode i fjor, i de 20 største markedene i Europa. Den nye Ford EcoSport er modellen som har hatt den kraftigste salgsøkningen. Sammenlignet med samme periode i fjor har salget økt med hele 105 prosent, til 104.600 biler.Ford Kuga har hatt en salgsvekst på 27 prosent i løpet av årets første 11 måneder. Rundt 145.300 nye Kuga har blitt levert til europeiske kunder så langt i 2018.Siden den største Ford-SUVen, Edge ble introdusert for europeiske kjøpere i 2016 har det blitt solgt mer enn 34 000 av denne modellen i Europa, opplyses det.