Jaguar XE i nytt antrekk

Oppgraderes både innvendig og utvendig.

 Et enda mer sportslig utseende, luksuriøst interiør og nyeste teknologi. Så kort kan den nyeste versjonen av Jaguar XE beskrives. En bil som lanseres i løpet av våren, og som understreker Jaguars ikoniske status som en lidenskapelig bilprodusent. Biler som er designet for å «exite the senses», skriver Jaguar i en pressemelding.Bilprodusenten skriver at nye XE får designelementer fra sportsbilen Jaguar F-TYPE. Med fult LED-lyssignatur både foran og bak, ny støtfanger bak og nye smale baklykter fremstår bilen både bredere og lavere enn før, heter det.Luksus innvendigHele interiøret til XE har fått en oppgradering for å skape en enda mer behagelig bil med bedre passasjerkomfort og mer plass.Blant annet skal hard plast være byttet ut med myke materialer. I tillegg skal bilen få et nytt infotainmentsystem, og en girstang fra F-TYPE.Den nye XE kommer som standard med automatgir, og kan fås med enten bakhjulstrekk eller firehjulstrekk. Raskeste standard XE har 2,0 liter bensinmotor med 300 hk. 0–100 km/t tar kun,7 sekunder.Kundene kan velge mellom S-SE og HSE-versjoner, i tillegg er det mulig å velge den sportslige R-Dynamic-versjonen. Priser er ennå ikke tilgjengelige i Norge.