Nyhet fra Peugeot

Peugeot er inne i en kraftig elektrifiseringsbølge, og selskapet er snart klare til å vise frem sin nyhet.

På bilmessen i Geneve 5. mars vil Peugeot igjen vise en nyhet i retning av elektrifiseringsbølgen - Peugeot Sport Engineered 508 concept, heter det i en pressemelding torsdag.MotoriseringPeugeot Sport Engineered 508 concept er ifølge meldingen utstyrt med tre motorer.Foran har den en bensinmotor med 200 hestekrefter, samt en elektrisk motor med 110 hestekrefter.Bak har den en elektrisk motor med 200 hestekrefter.Dette gir en samlet motoreffekt på 400 hestekrefter og 500 newtonmeter. 0 til 100 går unna på 4,3 sekunder og toppfarten er stoppet på 250 kilometer i timen, opplyses det.Batteriet er på 11,8 Kw/t og tillater inntil 50 km rekkevidde og en helelektrisk toppfart på 190 km/t.Utslippet på blandet kjøring er 49 gram/km (WLTP).Lavere og brederePeugeot Sport Engineered 508 concept er både lavere og bredere enn nye 508 som allerede er lansert, ifølge meldingen.Sporvidden er økt med 24 millimeter foran og 12 millimeter bak.Felgstørrelsen er også opp ett hakk i forhold til produksjonsbilen. 508 concept er utstyrt med dekk i størrelsen 245/35-20 Pilot Sport 4S.Designelementer:

  • Større scoop i støtfanger for bedre kjøling
  • 3D-grill
  • Optimalisert underside for å minske luftmotstanden
  • GT-logo er erstattet med winglets
  • Sort krom
  • Ingen spoiler bak som ødelegger bilens originale design
  • Speilhus, midtkonsoll og ratt i karbon
  • Ny seter i skinn og Alcantara samt store innslag av Alcantara i cockpit
  • Lakken heter «Selenium Grey» og har opaliserende effekt

Les også