Tesla vil øke prisene igjen

Tesla går tilbake på beslutningen om å stenge alle butikkene.

For et par uker siden fant Tesla ut at de skulle legge ned alle butikkene for å spare kostnader og bli i stand til å senke innstegsprisen på Model 3 til 35.000 dollar.Etter å ha tenkt dette gjennom i detalj kom Tesla i helgen til at dette ikke var så smart likevel.Søndag kom selskapet med en liten kontrabeskjed og elbilprodusenten har bestemt seg for å beholde betydelig flere butikker enn først meldt.Men dette tilbaketoget koster, og selskapet meldte søndag at konsekvensen blir at prisene på nye biler vil bli satt opp med 3 prosent, men bare på de dyrere modellene.Dagens pris vil gjelde frem til 18. mars og Model 3 til 35.000 dollar vil fremdeles koste det samme, uten at selskapet i helgen gikk i detalj på hva spekken på denne modellen vil være. Les også: Tesla-bråk etter priskutt

Les også