Ford med elektriske Mustang

Neste år kommer Ford med en Mustang-inspirert elektrisk SUV med 600 kilometer rekkevidde.

Ford går nå all-in og investerer 100 milliarder kroner i elektrifisering.- Vi ser frem til Fords meget spennende helelektriske bil som kommer i 2020. Dette blir en sportslig og anvendelig elektrisk SUV som viderefører de meget gode kjøreegenskapene som Ford alltid har vært kjent for, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg, i en pressemelding.Han er ekstra fornøyd med å kunne avsløre nyheten om den nye elbilens rekordlange rekkevidde. I fjor høst var det oppgitt en rekkevidde for den kommende elbilen på 480 kilometer. Nå er rekkevidden økt med 120 kilometer.Rekkevidden oppgis nå å være på opptil 600 kilometer, målt etter den nye og strengere WLTP-målemetoden.Prisen sies det foreløpig ikke noe om. Samtidig bidrar Ford til å bygge opp en infrastruktur og andre digitale løsninger som vil gjøre bruken av både denne og fremtidige elbiler og hybridbiler enda mer attraktive enn de er i dag, heter det i pressemeldingen.Den elektriske rekkevidden til Fords nye elbil ble annonsert på arrangementet «Go Further» i Amsterdam tirsdag, der bilprodusenten også lanserte hele 16 elektrifiserte nyttekjøretøy- og personbilnyheter.Les også: Ford lanserer 450-hesters hybrid SUV

Les også