Hei Mercedes - hva synes du om BMW?

Mercedes har et lite stikk til BMW i den nye helelektriske Mercedes EQC.

Det er mye coolt med Mercedes EQC, og du kan lese testen av den i Finansavisen Motor lørdag 18. mai.Men i tillegg til å være en helelektrisk godbit, og endelig en Mercedes som kan ta opp konkurransen med Tesla og Audi, for å ha nevnt to, har den et stikk til BMW.BMW har foreløpig ikke en konkurrent til Mercedes i denne bilklassen og spør du EQC om hva den synes om BMW er svaret, ifølge The Drive, som følger:"The same as you, otherwise you would not be sitting here". Vi har ikke testet dette spørsmålet i den norske utgaven, men det er uansett god humor.Spør du EQC det samme spørsmål om VW, Porsche, eller Audi får du imidlertid ikke noe svar.Noen i Mercedes har tydeligvis bestemt at de bare skal "poke" BMW, skriver The Drive.