+ mer

Ford Mustang Shelby GT500 blir tidenes råskinn

Ford Mustang Shelby GT500 blir den kraftigste fra bilfabrikken noensinne. 

Ford lovet at Ford Mustang Shelby GT500 skulle bli bilfabrikkens kraftigste serieproduserte bil noensinne. Og det har den blitt.2020-modellen, som ifølge CNN kommer i salg til høsten, vil ha en 5,2 liters S/C V8er med 760 hestekrefter. Det skal kunne flytte bilen fra 0 - 60 mph (96,6 km/t) på 3,5 sekunder.Prisen er ikke offentliggjort enda, men det blir mer enn dagens Mustang GT350, med 663 hestekrefter, som har en startpris på rundt 60.000 dollar i USA.CNN skriver at Ford har hatt et komplisert, men fruktbart samarbeid med det Las Vegas-baserte Shelby American Co. Shelby Mustang ble opprinnelig laget av Shelby, basert på Mustanger levert av Ford. Shelby modifiserer og tuner fremdeles disse bilene, og Shelby SuperSnake har for eksempel mer enn 760 hestekrefter.Ford Mustang Shelby GT500 blir imidlertid den kraftigste Mustang som ruller ut fra Fords egen fabrikk.Råskinnet kommer med fire eksosvalg.

. Og.

Motor