+ mer

Nå kommer Ford Mustang i spesialutgave

For å markere at det er 55 år siden den ikoniske sportsbilen Ford Mustang ble satt i produksjon, lanserer nå Ford den eksklusive spesialutgaven Mustang55 for det europeiske markedet.Det opplyser Ford i en pressemelding onsdag. Her opplyses det om at Mustang55 blir utstyrt med en 5-liter V8-motor, har 450 hk og blir utstyrt med et mer eksklusivt interiør. Bilen kommer for salg i august. - Mustang er en av få bilmodeller som har blitt produsert kontinuerlig i et halvt århundre. Det er heller ingen ting som tyder på at interessen for verdens mest solgte sportsbil er synkende. Vår nye Mustang55 har fantastisk ytelse, tøft design og kommer nå med nye teknologier som FordPass Connect modem og lydanlegg fra B&O, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.I 2018 ble Mustang den mest solgte sportsbilen i verden for 4. år på rad. Ford opplyser at det samtidig i august kommer en ny og forbedret utgave av Ford Mustang 2.3-liters EcoBoost-bensinmotor med 290 hk. Sjette generasjon Mustang kom i 2015. Siden da har det blitt solgt rundt 500.000 eksemplarer totalt. 

Motor