Self Storage Group øker på alle fronter

Self Storage Group øker på alle fronter. For første gang har lagerselskapet eiendommer verdt over en milliard. 

FORNØYD: Øystein Spetalen har grunn til å smile for Self Storage Groups utvikling hittil i år, da kursen har lagt på seg 42 prosent. Foto: Iván Kverme
Næringseiendom

Lagerselskapet Self Storage Group melder om et resultat etter skatt i 3. kvartal 2019 på 15,6 millioner kroner, en marginal økning fra fjorårets 15,1 millioner kroner. 

Resultat før skatt var en million høyere i 3. kvartal 2019 enn i samme periode i fjor, og endte på 19,3 millioner kroner. Driftsresultatet til lagerselskapet var 26 millioner kroner i 3. kvartal 2019 mot 19,2 millioner i samme kvartal i 2018.

Omsetningen til selskapet har i samme periode økt med 15 prosent fra 60,6 millioner kroner til 71,9 millioner. 

Omsetningsøkningen skyldes overtakelse av minilagerselskapet Eurobox, økt utleibart areal, økt utleiegrad og økte utleiepriser.

Milepæl for investeringseiendommer

Adm. direktør i Self Storage Group Fabian Søbak er svært fornøyd med kvartalet som har gått.

- Self Storage Group markerer i dag en stor milepæl ved å overgå en milliard kroner i verdi for våre investeringseiendommer, sa Søbak.

Videre fortalte han om hvordan oppkjøpet av Eurobox til 340 millioner kroner vil hjelpe med å øke inntekter og skaffe ytterligere lagringskapasitet for å betjene en økende base av kunder over hele Skandinavia. 

Live webcast kl. 8:00

3. størst i Europa

Lagerselskapet som har vært en attraktiv investering for samtlige finansprofiler, som eksempelvis Øystein Spetalen, Runar Vatne, Kjetil Holta og investorfellesskapet FEOK som består av ytterligere kjente hoder i norsk finansmiljø, har nå blitt det 3. største minilagerselskapet i Europa. 

Self Storage Group har et utleieareal 134.900 kvadratmeter pr. 3. kvartal i år, noe som tilsvarer en økning på 15 prosent fra samme periode i 2018. Utleiegraden er på 86 prosent med en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på 2.370 kroner per år.

Hele rapporten

Presentasjonen