AF Gruppen vant kontrakt i Sverige

Vant kontrakt til 100 millioner kroner. 

BYGGER I SVERIGE: AF Gruppen og konsernsjef Amund Tøftum. Foto: Iván Kverme
Næringseiendom

AF Gruppen har gjennom datterselskapet Kanonaden Entreprenad inngått en avtale med Bockasjö Platzer Sörred 8:12 om å sprenge 1,2 millioner kubikkmeter fjell, fylle opp og jevne ut tomten før fundamentering, og har en verdi på 101,5 millioner svenske kroner – ekskludert mva.

Den 25 hektar store tomten på Hisingen i Göteborg skal bli ny logistikkpark, og vil bestå av fire logistikkeiendommer med nærhet til Göteborg havn, som er Skandinavias største.

AF Gruppens svenske datter har tidligere samarbeidet med Bockasjö om oppføringen av Hisingens Logistikpark. Totalt er Kanonaden for tiden med på bygging av sju logistikkanlegg i Mälardalen og Vest-Sverige.

AFG
af gruppen
sverige
Nyheter
Næringseiendom
Børs