Svenske Castellum trekker budet på Entra

Svenske Castellum trekker budet på Entra og gir opp oppkjøpsplanene.

DROPPER: Svenske Castellum trekker budet på Entra. Foto: Eivind Yggeseth
Næringseiendom

 

Svenske Castellum har ikke mottatt tilstrekkelig aksept under akseptperioden for selskapets bud på Entra, og Castellum har derfor besluttet å trekke budet, fremgår det av en børsmelding mandag morgen

Aksjonærer som har akseptert tilbudet frigjøres dermed fra sine forpliktelser under tilbudet.

I mandagens melding refereres det til børsmeldingen som ble sendt ut 7. januar der Castellum kom med et tilbud om å sikre seg alle de utestående aksjene i Entra. Akseptperioden utløp 6. februar og siden partene ikke har kommet til enighet før fristen har det svenske selskapet besluttet å trekke budet. 

Eiendomsselskapet Balder og Folketrygdfondet var raskt klare på at de ikke ønsket å selge da budet ble lansert for rundt en måned siden. Uten deres støtte ville Castellum ikke kunne oppnå 90 prosents eierskap, som var ett av vilkårene i avtalen.