<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norges 12. rikeste på handletur i Bergen

Ragde Eiendom sikrer seg Kiwi-butikk i travelt område.

    Publisert 8. apr. 2021 kl. 12.56
    Oppdatert 8. apr. 2021 klokken 16.43
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 161 ord
    SHOPPER I BERGEN: Eiendomsinvestor Edgar Haugen. Foto: Iván Kverme

    Bergen og Omegn Boligbyggelag (BOB) har solgt selskapet 1912 Næring 1 AS til Edgar Haugens Ragde Eiendom, melder Estate Nyheter, som viser til en kunngjøring i Brønnøysundregistrene. 

    Selskapet omfatter en næringsseksjon i Damsgårdsveien 62, utleid til Norgesgruppen i form av en Kiwi-butikk på nesten 1.000 kvadratmeter. Estimert 2021-leie er 1,7 millioner kroner.

    Butikken holder til i et opprinnelig fabrikkbygg i teglstein fra 1912, og lokalet fremstår ifølge prospektet som «lyst og luftig med god takhøyde». 

    Den oppdragsansvarlige, partner John Kenneth Porten i WPS Næringsmegling, påpeker overfor nettstedet at det var det rift om eiendommen som ligger sentralt til i krysningspunktet mellom Damsgårdsveien og Småpudden.

    Norges 12. rikeste

    Edgar Haugen er en av Norges største private eiendomsinvestorer, og har gjennom sitt heleide Ragde Eiendom vært den mest aktive, og eneste, traderen i norsk næringseiendom i en årrekke.

    På sin 400 rikeste-liste anslo Kapital i fjor Haugens formue til 15,5 milliarder kroner, noe som holdt til en 12. plass.