KjøpLogg inn

Tvenge vil selge kremvilla for 60 millioner

Øystein Tvenge prøver å selge kremvillaen Gange-Rolvs gate 3 for 60 millioner kroner. Han frister med leieinntekter på 1,9 millioner kroner i året.

Publisert 7. mai 2022 kl. 16.16
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 234 ord
LEIEINNTEKTER: Gange-Rolvs gate 3 leies ut til en barnehage for 1,9 millioner kroner i året. Foto: Privatmegleren

For litt over ett år siden kjøpte Øystein Tvenge Gange-Rolvs gate 3 på Skarpsno av Bjarne G Samuelsen og Christian S. Gjerstrøm i Ebbell Eiendom.

Nå er den opprinnelige direktørvillaen fra 1920-tallet, som leies ut til en barnehage, til salgs for 60 millioner kroner. Det er ikke kjent hva Tvenge betalte for eiendommen.

– Dette er et gammelt herskapshus som for rundt 30 år siden fikk midlertidig dispensasjon til barnehage. De vil nok være der videre og har kontrakt til 2030. Men siden reguleringen sier bolig er det mulig bare søke om tilbakestilling av den, sier Anders Langtind i Privatmegleren til Estate Nyheter.

KORT EIETID: Investor Øystein Tvenge selger Gange-Rolvs gate 3 etter å ha eid eiendommen i litt over ett år. Foto: Eivind Yggeseth

Family office?

Selve huset er på 775 kvadratmeter og leiekontrakten gir inntekter på 1,9 millioner kroner i året. Til avisen uttaler Langtind at interessen for eiendommen er god.

– Disse er utelukkende investorer som ser etter en god avkastning på investert kapital. Med tanke på svingningene i markedet og ikke minst dagens situasjon i verden, ser vi oftere og oftere at folk heller vil sette pengene sin i murstein på Oslo vest enn i fond og på børs, sier han og fortsetter:

– Kanskje er huset mer verdt som bolig enn utleie etter hvert, ikke minst med tanke på den overraskende store tomta. Såkalt bemidlede personer er dessuten svært interesserte i denne typen eiendommer til bruk som et slags family office.