Lifebook E8020 er en fleksibel bærbar maskin som kjapt kan rigges etter dine spesialbehov. DVD-spilleren kan kippes ut og erstattes av en ekstra Serial ATA harddisk og dermed stille hele 160GB lagringsplass til rådighet. Og som nevnt kan sporet også huse et ekstra batteri for de lange arbeidsøktene.8020-modellen er dessuten bygget med aller nyeste prosessorteknologi fra Intel, den såkalte Sonoma-plattformen. Det betyr i første rekke mer krefter og mindre strømforbruk. Maskinen er også utstyrt med det nye Express Card-sporet, som gjør det mulig å guffe opp grafikkytelsen ved å kjøpe nye skjermkort for dette sporet.For å tilfredsstille forretningsbrukernes sikkerhetskrav, har Fujitsu utstyrt maskinen med både smartkortleser og et egne knapper for å sette maskinen opp med sin egen sikkerhetskode før oppstart. Det kan lages separate tilgangskoder for tilgang til harddisken.De første utgavene av E-8020 er klare for markedet i slutten av Februar, og Fujitsu følger opp med mer avanserte utgaver av maskinen i Mai. Disse skal blant annet utstyres med heftigere skjermer, og toppmodellen skal få en 15,21-tommers SXGA+ (1400x1050).Mer info.