15 mill. svidd på kjendiser

Velværeklubb for rikfolk er ingen big business, akkurat.

Næringsliv

25.000 kroner i innmeldingsavgift, og en årlig kontingent på 9.900 kroner. Det er ikke hvem som helst som får innpass i Anne Sofie Stenmarcks eksklusive velværeklubb Artesia på Majorstua i Oslo. 25.000 kroner i innmeldingsavgift, og en årlig kontingent på 9.900 kroner. Det er ikke hvem som helst som får innpass i Anne Sofie Stenmarcks eksklusive velværeklubb Artesia på Majorstua i Oslo. Men pågangen har ifølge Finansavisen ikke vært den beste at hun investerte 18 millioner kroner i lokalene til gamle Swim & Trim.Hittil har regnskapene vist underskudd på over 15 millioner, og 14 av disse er påløpt de to siste årene. Og da har Stenmarck til og med tatt med medlemsinnskuddene på 25.000 - som ifølge avisen snart tar slutt.Ifølge daglig leder Kjersti Svang Olsen er Artesia halvveis i å nå det forkynte medlemstaket på 700. Men hvor mange medlemmer de trenger for å tjene penger, vil hun ikke si så mye om.- Det kommer an på hvordan man regner. Vi ønsker ikke å gå ut med slike tall, sier hun.

Nyheter
Næringsliv