Bærbare mediaspillere kommer i stadig nye innpakninger, og nylig annonserte kinesiske Zupera at straks er leveringsklare med sin bærbare videospiller. Superas modell kommer med to skjermstørrelser: 5,6 eller 7 tommer. Dermed burde filmopplevelsen bli adskillige hakk bedre enn for de minste spillerne som ofte bare har en liten glugge på et tre-fire tommer.Zupera-spilleren kommer med en 30GB harddisk, men det skal også være mulig å skaffe spilleren med 60 eller 80GB. Overføring av mediafiler skjer via USB 2, eventuelt kan spilleren mates med data direkte fra et CF-kort, som det også finnes et spor for.Det innebygde batteriet lover å vise video på LCD-skjermen i fire timer - brukes spilleren som MP3-avspiller uten skjermen på, dobles batterilvetetiden. Supera sikter seg tydeligvis også inn på bilmarkedet med sin spiller: Den har både skruefeste for fast montering, fjernkontroll og mulighet for å snu skjermsignalet 180 grader ved takmontering.Zupera har utstyrt spilleren med et brukergrensesnitt som styres av en Linux-variant, og spilleren skal i følge påstandene være svært så romslig på filformatene: De fleste typer videofiler kan spilles av, det populære DivX-formatet inkludert. Spilleren skal også være tilpasset Microsofts Media Center, noe som burde borge for et enkelt oppsett på nyere Windows-PCer.Det er høyst usikkert om denne spilleren noen sinne finner veien til Norge i sin opprinnelige drakt. Men det går neppe lang tid før noen plukker opp produktet, og lanserer det under sitt eget merkenavn...