Analytiker: - Gjennombrudd

Analytiker anbefaler kjøp av Aker Kværner etter gårsdagens gjennombrudd.

Næringsliv

Corporate Advice & Research karakteriserer gårsdagens Aker Kværner-kontrakt som et LNG-gjennombrudd! Corporate Advice & Research karakteriserer gårsdagens Aker Kværner-kontrakt som et LNG-gjennombrudd! Sammen med Ishikawajima-Harima Heavy Industries ble selskapet tildelt en EPC-kontrakt for bygging av Cameron LNG-terminal i Louisiana USA.Totalt er kontrakten på 500 millioner dollar, hvilket gir Aker Kværner en andel på 250 millioner dollar.- Kontraktsverdien er stor. Viktigere er imidlertid det faktum at dette innebærer et gjennombrudd for Aker Kværner innen LNG-terminaler, skriver CAR i dag.Ifølge analyseselskapet er svært mange slike terminaler på planleggingsstadiet både land- og offshorebasert.- Dette er et område hvor Aker Kværner fremstår som en teknologisk ledende aktør og kan således gi konsernet et betydelig løft i omsetning og inntjening, fastslås det.CAR ser for seg at Aker Kværner vil kunne innkassere flere slike ordre fremover.Kjøpsanbefalingen med kursmål 200 kroner opprettholdes.

Nyheter
Børs