Å vise fram et nystøpt skjermkort til de spillfrelste er omtrent som å vifte med varme vafler under nesa på en femåring. Det får tennene til å løpe i vann uansett hvor mett man måtte være fra før. Og Aopen vet da også å pynte opp sine skjermkort med heftig utseende: Det nye Aeolus-kortet er spritet opp med et slemt Grudge-fjes, antagelig myntet på alle med gjennomsiktige PC-kabinetter.Aeolus-kortet er bestykket med NVidias Geforce 6200-brikke, og kommer med enten 128 eller 256 DDR-minne. Aopen peker videre på at 6200-brikken er den eneste i lavprissegmentet som støtter den avanserte Shader Model 3.0 som brukes for å fremstille hyper-realistiske DirectX 9-spill.Aopen har også en godbit for de som bruker PCen til video-innmating. Aeolus-kortet har innebygget støtte for MPEG-2 koding, og kan dermed omgjøre analoge videosignaler til høyoppløselig digitale filmsnutter uten å mase for mye på systemets hovedprosessor.Mer informasjon om kortet finner du.