Alle som har sine digitalfotografier på PCen vet at det iblant kan være en saftig utfordring å holde styr på den stadig voksende samlingen. Og med så mye julepapir som ble flerret av splitternye digitalkameraer ved siste feiring, er det nok flust av bambier som våger seg utpå denne delen av dataisen for første gang.Det er her Colormailer har funnet sin nisje. Selskapet innrømmer at det nok følger med lignende programvare når man kjøper digitalkameraene, men påstanden er at disse applikasjonene mangler brukervennlighet og funksjoner for å skaffe deg oversikt over alle bildene som finnes i de forskjellige PC-mappene.Colormailer sørger for å lokalisere, organisere og presentere alle dine digitale bilder, uansett hvor de måtte befinne seg på harddisken. Programmet verken flytter eller kopierer filene, det presenterer den i stedet i et samlet grensesnitt. Det tilbyr dessuten en enkel manipulering av bildene, så som rotering, skalering og utskrift. Det kan dessuten tilpasse bildene for utsending via epost, sørge for samlet overføring til CD-plater eller oversending til utskriftsbyrå.Colormailer Photo Mailer er tilgjengelig som en 30-dagers gratis prøveversjon som du laster ned fra. Dersom programmet lever opp til dine forventninger, kan du kjøpe stasen etter prøveperioden for hyggelige 10 Euro.