Eurosmart jakter daglig leder

Eurosmart jakter fortsatt på daglig leder. Flere navn er blitt nevnt. Nå er enda et nytt navn dukket opp på listen.

Næringsliv

Eurosmart har i lengre tid lovet en kapasitet fra næringslivet til stillingen som ny adm. dir.. Konkrete personer er sågar blitt lansert, for i ettertid å vise seg ikke å slå til.Nå er det Jarle Ørnebo (34) som er lansert som ny adm. dir. Vi blir i hvert fall fortalt av en god kilde at selskapet skal gå ut med dette i morgen, torsdag 6. januar.HegnarOnline tok derfor kontakt med Jarle Ørnebo for å høre om det er riktig. Han sier til HegnarOnline at han har vært i noen møter med selskapet, men at han ikke har noen avtale ennå. Ørnebo sier at han blant annet forsøker å sette seg inn i hva selskapet driver med.Ørnebo har vært markedsdirektør i Active ISP, og rakk blant annet bare såvidt å kjøpe seg inn i med en tredjedel annonsenettverket Adweb før det gikk konkurs i fjor sommer. Han står også oppført som daglig leder for Digtective as og som eier, daglig leder og styreformann i Penn og Pensel as.Jarle Ørnebo er også identisk med en av forfatterne av boken "Speed Marketing", som blant annet prediker å kutte hjørner i markedsføringen. I boken hevdes det blant annet at merkevarbygging er avlegs for mange bedrifter og at det er automatisering av prosesser og digital markedføring som er fremtiden.HegnarOnline ringte også Erik Øveren i Eurosmart for kommentar, men han bevarte ikke vårt anrop.

Nyheter
Næringsliv