30 januar gjennomførte Eurosmart ekstraordinær generalforsamling. Med det er også gründernes dager ved rattet talte.Etter at i overkant av 100 millioner aksjer nå fordeles blir Erik Øveren og Roy Kvamme sittende igjen med 20 prosent av selskapet, men siden de ikke lengre sitter i noen styrende organer har de ikke lengre noen formelle muligheter til å styre eller påvirke selskapet videre.Nå har det å få likviditeten under kontroll første prioritet forteller nybakt styreformann Roger Gjermundshaug (47) til HegnarOnline.Som et ledd i dette har adm. dir. Jarle Ørnebo begynt å rydde litt. Han har sagt opp alle bilavtaler, hvilket innebærer at noen har valgt å betale ut sine biler, mens andre leverer sine BMWer inn.- Hvor mye selskapet sparer på dette?- Det er ikke på det vi henter inn de største besparelsene, svarer Ørnebo, som ikke kan konkretisere det da han ikke har tallene foran seg.Han lover HegnarOnline en nærmere gjennomgang i morgen, tirsdag, sammen med styreformannen.
Styret VIP-medlem
  • Master Bjørn Eriksen (64), OppegårdMaster Bjørn Eriksen (64), Oppegård
  • Master og teolog Terje Vikstad Hansen (51) Master og teolog Terje Vikstad Hansen (51)
  • Bjørnar Hagebakken (35), Gjøvik Bjørnar Hagebakken (35), Gjøvik
  • Master Geir Andersen (44), FlatebyMaster Geir Andersen (44), Flateby
Styreformann Gjermundshaug bor på Fjellhamar, er såkalt og har vært med i Eurosmart siden juli 2003. Hans bakgrunn er spesielt og generelt oppsummert som følger:Gjermundshaug er utdannet siviløkonom og har spesialkompetanse innen markedsføring. Han har blant annet forelest i flere markedsføringsfag på BI. I tillegg har han jobbet en årrekke innenfor media, som journalist, redaksjonssjef og sjefredaktør. I dag driver han et eget aksjeselskap, som produserer ulike publikasjoner og utarbeider nettløsninger. Samtidig foreleser han en del, og primært i journalistikk. Roger har de siste 15 årene vært styreleder i et forbrukereid kabel-TV-selskap med over 2000 medlemmer og årlige budsjetter på noen millioner kroner. Han har også vært styreleder i en kabel-TV sammenslutning i fire år. Roger har den siste tiden vært medlem av aksjonærforeningens styre.Med seg i styret har han en småunderlig forsamling personer bestående av: Varamedlem er: Kjellaug Nilsen, Oslo.