Får 40 mill.

Bjørge-datter får kontrakter til en verdi av 40 millioner kroner.

Næringsliv

Bjørge ASA har gjennom datterselskapet Eptec AS inngått flere avtaler om levering av pumper til Ormen Lange-prosjektet på Aukra i Norge, Britannia Satellitt-prosjektet på britisk sektor og til Chinguetti FPSO, som skal operere utenfor Mauritania (Afrika). Leveransene i disse prosjektene vil bli gjennomført i 2005. har gjennom datterselskapet Eptec AS inngått flere avtaler om levering av pumper til Ormen Lange-prosjektet på Aukra i Norge, Britannia Satellitt-prosjektet på britisk sektor og til Chinguetti FPSO, som skal operere utenfor Mauritania (Afrika). Leveransene i disse prosjektene vil bli gjennomført i 2005. Eptec AS har i tillegg inngått en rammeavtale som omhandler utskifting av eksisterende pumper på Ekeberg Oljelager i Oslo.Eptec AS samarbeider med ledende leverandører av pumper, blant andre Flowserve og Leistritz, som også er en sentral leverandør i disse leveransene.Kontraktene som her er tildelt Eptec AS har en samlet verdi på i underkant av 40 millioner kroner.

Nyheter
Børs