Får gigantkontrakt

Olav Norum bekrefter at Aker Yards får kontrakt til 7,5 milliarder kroner.

Publisert 10. jan. 2005 kl. 14.33
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.20
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 119 ord
Før helgen ble det kjent at et nytt norsk rederi vil bygge tre spesial-cruiseskip for kurs og konferanser. Prislappen er på 1,2 milliarder dollar. Skipene er utviklet i samarbeid med Aker Finnyards Technology. Før helgen ble det kjent at et nytt norsk rederi vil bygge tre spesial-cruiseskip for kurs og konferanser. Prislappen er på 1,2 milliarder dollar. Skipene er utviklet i samarbeid med Aker Finnyards Technology. Trondheimsmannen Olav Norum er blant initiativtakerne til det nye rederiet.Norum bekrefter ifølge Reuters overfor Lloyd's List at Finnyards får oppdraget. Bakgrunnen for det er at verftet kan levere skipene ti måneder kjappere enn konkurrentene.Norum venter at det første skipet vil bli levert i midten av 2007, mens de siste to kommer i 2008.