Får milliardkontrakt

Aker Kværner og en partner får kontrakt til en verdi av over tre milliarder kroner.

Næringsliv

Aker Kværner opplyser i en børsmelding at man sammen med den japanske partneren Ishikawajima-Harima Heavy Industries har fått en kontrakt til en verdi av 500 millioner dollar USA. Røkke-selskapet skal være med på å bygge sin første LNG-terminal. Aker Kværner opplyser i en børsmelding at man sammen med den japanske partneren Ishikawajima-Harima Heavy Industries har fått en kontrakt til en verdi av 500 millioner dollar USA. Røkke-selskapet skal være med på å bygge sin første LNG-terminal. Avtalen er inngått med det amerikanske energiselskapet Sempra, som også skal drive terminalen.- Med denne avtalen tar Aker Kværner steget inn i et nytt forretningsområde. Det er første gang at selskapet skal bruke sin teknologi for å bygge denne typen gassterminal. Dette er en meget gledelig start på det nye året for oss. Vi startet å jobbe med dette prosjektet i tredje kvartal i fjor, sier konsernsjef Inge K. Hansen i Aker Kværner til Aftenposten.

Nyheter
Børs