- Fantastisk

P4 melder om "supertall" for desember. - Fantastisk, sier radiosjef Kalle Lisberg.

Næringsliv

Ferske tall fra TNS Gallup viser at P4 avsluttet fjoråret med sterke lyttertall. I desember hadde P4 959.000 daglige lyttere. Ferske tall fra TNS Gallup viser at P4 avsluttet fjoråret med sterke lyttertall. I desember hadde P4 959.000 daglige lyttere. - Det er fantastisk å avslutte et spesielt radioår på denne måten, sier radiosjef Kalle Lisberg i P4.I desember lyttet 24 prosent av befolkningen daglig til P4. Dette tilsvarer 959.000 lyttere per dag. På hverdagene hadde P4 hele 1.063.000 lyttere i gjennomsnitt.- Selv ikke de største optimistene trodde på slike tall for ett år siden, sier Lisberg.Norges største radiokanal, NRK P1, sto for 48 prosent av radiolyttingen i desember.

Nyheter
Næringsliv