Findexa anker

Findexa anker dommen mot Firmakatalogen til Høyesterett.

Næringsliv

Katalogselskapet Findexa mener dommen mot Firmakatalogen AS er feil og velger således å anke dommen til Høyesterett, opplyser selskapet i dag.- I dommen mot Firmakatalogen AS konkluderer Lagmannsretten med at Findexa ikke har god nok innarbeidelse for merket Gule Sider og dermed ikke enerett til å bruke navnet Gule Sider. Findexa mener at lovanvendelsen er feil, og har besluttet å anke til Høyesterett, skriver selskapet.I dommen fra Lagmannsretten ble det konkludert at Findexa ikke har god nok innarbeidelse for merket Gule Sider, og dermed ikke enerett til å bruke merkenavnet. Findexa har brukt navnet Gule Sider siden 1998. Gulesider.no er dessuten ett av landets mest besøkte nettsider.

Nyheter
Næringsliv