Forhandler om fusjon

Polar Seismikk ASA og Multiwave Geophysical Company ASA kan gå sammen.

Publisert 10. jan. 2005 kl. 12.23
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.20
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 155 ord
opplyser at styrene i Polar Seismikk ASA og Multiwave Geophysical Company ASA har innledet samtaler om en mulig fusjon mellom de to selskaper. opplyser at styrene i Polar Seismikk ASA og Multiwave Geophysical Company ASA har innledet samtaler om en mulig fusjon mellom de to selskaper. Polar Seismikk ASA er et heleiet datterselskap av Rieber Shipping (RIS) og vil overta den seismiske aktiviteten til RIS i forbindelse med den tidligere vedtatte fisjonen av RIS, herunder fire seismiske skip beskjeftiget gjennom avtaler med Fugro Geoteam AS og TGS Nopec ASA, 52,7 prosent eierandel i Multiwave, samt andel i 110.000 km multiklient 2D data (MC2D).Multiwave er et globalt og kundefokusert selskap med spesialkompetanse innen havbunnseismikk (4C - 4C/4D) som er et viktig virkemiddel for å redusere oljeselskapenes leterisiko og samtidig øke utnyttelsen av eksisterende felt (haleproduksjon).Det er videre gjennomført innledende samtaler med InSeis Terra AS vedrørende muligheter for et tettere samarbeid med Polar Seismikk ASA.