Gratis mobilsamtaler via nettet

Han har gjort det gratis å ringe med PCen. Nå vil han gjøre det gratis å ringe med mobiltelefonen også - via Internett.

Næringsliv

Niklas Zennstrøm har gjort det gratis å ringe med datamaskinen via Internett. Nå vil han gjøre det gratis for mobiltelefonbrukere også, skriver DN.Med Skype har han tatt mål av seg til å forandre måten vi kommuniserer på - og bidra til at fasttelefon via telenettet blir overflødig og forsvinner. For med Skype er det bare å koble seg opp via Internett og snakke med hvem som helst i hele verden. Forutsatt at de også er koblet opp med Skype. Og det antallet vokser nå med rekordfart.I følge Zennstrøm vil Siemens snart tilby trådløs telefon som tillater brukere å ringe via Skype. Og i tillegg jobbes det, i følge avisen, på spreng med teknologi som gjør det mulig for mobiltelefoner å utnytte Skype-nettet.Interessant er det også at Kistefos-dominerte Global IP Sound (GIPS) er med på Skype-laget, som teknologipartner for selskapet.Les mer om Skype her:

Bredbånd er inn- Vi forventer et fortsatt sterkt sug i markedet etter bredbånd, sier Fredrik Syversen i IKT-Norge.(IT-Kanalen) (IT-Kanalen) 30.12.0430.12.04
Packard Bell skyperPackard Bell har innledet en heftig flørt med bredbåndstelefoni, og selger nå alle sine PCer med Skype.(IT-Kanalen) (IT-Kanalen) 22.12.0422.12.04
Ring gratis!Ved bruk av gratisprogrammet Skype kan du ringe gratis verden rundt.(IT-Kanalen) (IT-Kanalen) 14.10.0414.10.04
Ring gratis med ADSL!Dataprogrammet Skype lar deg skravle med hele verden via bredbåndet. Så lenge alle andre har Skype også.(IT-Kanalen) (IT-Kanalen) 02.06.0402.06.04

Nyheter
Teknologi