De første plasma-TVene fra Kiss ble lansert i fjor, og selskapet har nå rustet opp deler av innmaten for de nye modellene som står klar i løpet av første kvartal.Apparatene har nå to tunere - en analog for å ta inn eksisterende TV-signaler, og en digital som viser vei mot fremtidens TV-sendinger. Plasma-TVen har også innebygget harddisk (80GB) som lagrer video- lyd eller bildemateriale. En DVD-spiller tar imot plater i en sprekk på siden av apparatet. Via WiFi-tilkoblingen kan du hente filmer over nettet, høre på tusenvis av nettradiostasjoner eller spille av materiale du har liggende på ditt eget nettverk.42-tommerne fra Kiss er nå også forberedt for høyoppløselig video i Microsofts WMV9 HD-format, samt Nero Digital-formatet. Og tradisjonen tro er Divx en selvsagt variant på alle Kiss-produkter. Kiss nevner ikke direkte støtte for det kommende Divx 6, men vi antar dette enten kommer ferdig installert eller som en senere oppgradering.På lydsiden har Kiss rigget apparatet med en surround-forsterker, og har etter eget sigende vært kresne også på høyttalersiden for å gjengi lyden skikkelig.Kiss peker også på at deres plasmaskjermer leveres med en utbrennings-garanti som er dobbelt så lang som det gjennomsnittlige plasmaapparater kan vise til. Det nevnes imidlertid ikke konkret hvor mange timer skjermer varer.De som synes den mer holdbare LCD-teknikken smaker dem bedre, kan i stedet velge en av danskenes varianter med slike skjermer. Her er imidlertid størrelsene noe mindre prangende: Tre apparater på hhv 17, 26 og 32 tommer er tilbudet.All denne herligheten har selvsagt sin pris: Når den heftig designede 42-tommeren lander i norske butikker utpå ettervinteren, skal du ikke bli sjokkert om selgeren ber deg bla opp seksti tusenlapper for å ta med stasen hjem. Mer info på