Hvor går tankratene?

- Markedet er like feilpriset i dag som da det lå på worldscale 300, sier analysesjef.

Næringsliv

Ifølge analysesjef Ole-Rikard Hammer i P.F. Bassøe er dagens lave ratenivå i VLCC-markedet like feilpriset som da ratene var over 200.000 dollar per dag. Ifølge analysesjef Ole-Rikard Hammer i P.F. Bassøe er dagens lave ratenivå i VLCC-markedet like feilpriset som da ratene var over 200.000 dollar per dag. - Markedet er like feilpriset i dag som da det lå på worldscale 300, sier Hammer til iMarkedet.no.Hammer ser for seg at et lagerfall vil kunne utløse en ny oppgangssyklus for tankmarkedet.- Vi har hatt raske halveringer i ratene tidligere uten at de har vist noen prediksjonsverdi for løpet videre. Det vi ser nå er mer en tilpasning i markedet enn noe permanent skift. Ratene skal klart opp herfra, konkluderer analysesjefen.

Nyheter
Næringsliv