- Kan bli et kalasår

Vekstkåte trøndere ser tre milliarder kroner i lavpris i 2005.

Næringsliv

Med en nettoomsetning på 2,2 milliarder kroner satte Bunnpris-kjeden rekord i fjor. Og direktør og arving Christian Lykke har ikke tenkt å stoppe der.- Det kan bli et kalsår når det gjelder salg. Jeg vil nødig si noe tall, men i løpet av høsten bør vi være oppe på et volum som tilsvarer rundt tre milliarder kroner i årsverdi, sier han til DN.Ifølge driftsdirektør Jonny Sørå tjente Bunnpris i fjor for første gang penger på sine 19 butikker i Oslo-området.Og i det nye året har kjeden rukket å lemme 20 nye butikker inn under sine vinger. Dette har ifølge avisen skjedd som følge av det nye partnerskapet mellom Lykke-familien og Berg Jacobsen Gruppen i Molde. I alt teller kjeden nå 115 butikker.

Nyheter
Næringsliv